BLOGS

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Το νευρικό σύστημα  και η διασυνδέσεις του με την οντότητα ,-ες που δημιουργήθηκε το σόμα    
Υπάρχει μια μελέτη που λέει ότι κάθε μωρό χάνει κατά τη διάρκειας της ημέρας περίπου 1 000 000 000 νευρικά κύτταρα . Αναρωτήθηκε κάνεις για πιο λόγο συμβαίνει αυτό το πράγμα ; Η διαδικασία αυτή είναι πολύ περίπλοκη όμως θα προσπαθώ ;
 Κάθε άνθρωπο που εκνευρίζεται έχει νευρικά προβλήματα  και υπάρχουν γιατροί (ψυχίατροι , ψυχολόγοι κτλ )που μπορούν να βρουν κάποια λύση η οποία μπορεί να βελτιώσει κατά κάποιο τρόπο τη κατάσταση .
Κάθε νεύρο επιμηκύνεται εκτός σώματος με μια επιμήκυνση η οποία δεν φαίνεται , δεν βλέπεται επειδή δημιουργήθηκε με πληροφορίες και ουσίες η οποίες δεν μπορούν να αντιλαμβάνονται με τις ανθρώπινες αισθήσεις επειδή δεν υπάρχει η επιθυμία από τον δημιουργό για να έχει ο άνθρωπος τέτοιες αντιλήψεις , αλλιώς θα μπορούσαμε να αντιλαμβανόμαστε τον δημιουργό , να αισθανόμαστε , γιατί όχι να τον βλέπουμε .
Κάθε επιμήκυνση επιμηκύνεται παίρνοντας δια συμπάν και πάρα πέρα εκεί που βρίσκεται η στοά του δημιουργού και από πού οργανώνει τα πάντα όσο αφορά η δημιουργία του .
Κάθε μωρό εκπροσωπεύει μια διάρθρωση η οποία μεταμορφώθηκε μετά που την έκλεψαν από την θεϊκή οντότητα με την οποία από πολύ καιρό ήταν μια μοναδική ενότητα . Η επιλογή τους από τότε έχει σαν αποτέλεσμα δημιουργία των ανθρώπων στη κατάσταση που είμαστε τώρα και την βλέπουμε όλοι .
Εκείνη τη διάρθρωση δεν μπορεί να κρατηθεί στην αρχική κατάσταση μέσα στην πραγματικότητα αυτή και ούτε δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον επειδή οτιδήποτε παράγει ο άνθρωπος ανεξάρτητος από την ηλικία του αναλαμβάνονται από όλες τις οντότητες της δημιουργίας αυτής , επεξεργάζονται και μετά χρησιμοποιούνται γενικά σαν ας πούμε σφαίρες .                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                                                          
                                                                                             
                                                                                                       Συνεχίζεται,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου