BLOGS

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η ατομική ενέργεια , Το φαινόμενο Ιαπωνία .

Η ανθρωπότητα δεν γνωρίζει ακόμη πώς να μεταχειρίζεται η ενέργεια αυτή , δεν έχει όλες τις πληροφορίες όσο αφορά η διαδικασία αυτή . Όταν λέω η ανθρωπότητα εδώ , μιλώ για τη δύναμη του καλού και του κακού , που έχει κλέψει και έχει φέρει στην πραγματικότητα αυτή , κάποιες πληροφορίες για τις οποίες η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη έτοιμη να τις καταπίνει . Για αυτό το λόγο έχει γίνει και το φαινόμενο Τσερνομπίλ και Ιαπωνία . Πως είναι δυνατόν να κατασκευάζεις μια αντιδραστήρα χωρίς να ξέρεις πώς να τη σταματάς ; Πως είναι δυνατόν να κατασκευάζεις μια αντιδραστήρα σε μια χώρα που οι σεισμοί γίνονται πολύ συχνά .
Αυτό δείχνει πολύ ξεκάθαρα ότι κανένας δεν τον ενδιαφέρει η ζωή και η ποιότητα της ζωής του ανθρώπου , ούτε καν αυτός που ο κόσμος ονομάζεται θεός δεν τον ενδιαφέρει αλλιώς δεν θα έχει αφήσει να γίνουν όλα αυτά . Η παρενέργειες της Ιαπωνίας θα τις νιώθουμε όλοι για πάντα , επειδή η ακτινοβολίες θα διασκορπίζονται σε ολόκληρη τη Γη και μέσα στο χώμα και στην ατμόσφαιρα και θα μας επηρεάζουν όλους .
Πως είναι δυνατόν να γίνουν όλα αυτά ; Κάθε κυβέρνηση της οποιασδήποτε χώρα θα κρύψει την αλήθεια και δεν θα ξέρουμε ποτέ στο μέλλον το λόγο για το οποίο θα φανούν πάνω στη Γη διάφορες ασθένειες μήπως και καινούριες .
Που είναι ο θεός μέσα σε όλα αυτά ; Ξέρετε για ποίο λόγο γίνονται όλα αυτά ;
_ Ο θεός και οι συνεργοί του έχουνε δημιουργεί η συνείδηση του χρήματος σε κάθε άνθρωπο και για αυτό το λόγο αυτοί που μας κυβερνούν και αυτοί που έχουν τη δύναμη του χρήματος πάνω στη Γη δεν τους ενδιαφέρει πάρα μόνο να πολλαπλασιάζουν τα χρήματα τους με μια φλογισμένη επιθυμία επειδή έτσι δημιουργηθήκανε .
_ Από την άλλη όμως για ποίο λόγο έκανε ο θεός όλα αυτά ; πρέπει κάποια στιγμή να αναλύσουμε και να δούμε ποιος είναι και ο θεός ;
Ο θεός και οι συνεργοί του δεν έχει ανάγκη να παράγουμε καθαρή ενέργεια , καθαρά συναισθήματα , καθαρές σκέψεις (κανένας δεν τα είχε αυτά ούτε δεν τα έχει πάνω στη Γη) επειδή χρησιμοποίει όλα αυτά που παράγουμε εμείς σε μια απόλυτη και άδικη μάχη εναντίων των άλλων υπάρξεων από πού κλέβει τη ζωή τους . Και τοιουτοτρόπως ο άνθρωπος ζει μια κλεμμένη ζωή , όχι όλοι όμως , και δεν θα αλλάζει τον εαυτό του επειδή έτσι θέλει ο θεός να είναι . Και για αυτό το λόγο πάνω στη Γη δεν ήτανε , δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ καθαριότητα σε οτιδήποτε ένια θέλετε . Τα υπόλοιπα που γίνονται πάνω στη Γη δεν είναι πάρα μόνο ένα μεγάλο θέατρο και πολλές φυσικές καταστροφές είναι τα αποτελέσματα   σύγκρουσης μεταξύ των δυο δυνάμεων .  Και θα δούμε στο μέλλον και πολλά άλλα .   
                                 
                       

                                                                                                       Συνεχίζεται,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου